Bouwbedrijf Van Breen Zeist BV

Uw aannemer voor Zeist en regio Utrecht

Bouwbedrijf van Breen houdt zich bezig met verbouwingen en onderhoud in de breedste zin van het woord. Onderstaand een aantal onderdelen uitgelicht.

• Renovatie woning
Bij de aankoop van een woning kan het zijn dat u diverse onderdelen wilt moderniseren, zoals installaties, keuken, badkamer, zolder, enzovoort. Wij helpen u met het vaststellen van de mogelijkheden en maken een vrijblijvende offerte voor u.

Uitbouw
Het vergroten van de woonkamer en/of eetkeuken door middel van uitbouwen op de begane grond komt vaak voor. Wij hebben veel ervaring met deze verbouwingen en willen deze kennis graag met u delen.

Zolderverbouwing/dakopbouw/dakkapel
Het praktischer in gebruik nemen van uw bestaande zolder is een andere mogelijkheid van optimalisering van uw woning. Ook hiervoor hebben wij de nodige deskundigheid in huis.

Badkamer/toilet/keuken
Soms zijn deze ruimtes aan vervanging toe wegens veroudering en/of gedateerdheid. Met enkele weken uitvoering kunt u al genieten van een geheel nieuw ingerichte badkamer/toilet/keuken.

Onderhoudswerken
Ook voor algemeen onderhoudswerk zoals reparaties kozijnen, dakwerkzaamheden of gevelrenovatie bent u bij ons aan het goede adres.

 

Overige activiteiten

- Kleine nieuwbouw.
- Aanpassing/restyling van winkels, kantoren of bedrijfspanden.
- Onderhoudswerkzaamheden en verbouwingen diverse scholen.
- WMO-werkzaamheden (aanpassingen mindervaliden).
- Mutatieonderhoud, serviceonderhoud en seriematig onderhoud
- voor diverse woningbouwverenigingen.
- Verbouwingen en onderhoudswerken voor diverse
- (zorg)instellingen en gemeenten.