Uw woning in Zeist of regio Utrecht uitbouwen, verbouwen of renoveren

Neem contact met ons op

Bouwbedrijf van Breen houdt zich bezig met verbouwingen en onderhoud in de breedste zin van het woord. Onderstaand ziet u een aantal van onze diensten uitgelicht. Wilt u meer weten of meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Renovatie van uw woning

Heeft u een huis gekocht en wilt u onderdelen moderniseren? Of dit nu een keuken, badkamer of installatie is, Bouwbedrijf van Breen helpt u met het ontdekken van de mogelijkheden. We denken graag mee en maken een vrijblijvende offerte voor u.

Woninguitbouw

Op zoek naar extra ruimte en licht? Een fijne uitbouw op de begane grond kan de oplossing zijn. Wij hebben veel ervaring met deze verbouwingen en delen deze kennis graag met u.

Zolderverbouwing · dakopbouw · dakkapel

Het praktischer in gebruik nemen van uw bestaande zolder is een andere mogelijkheid voor het optimalisering van uw woning. Meer ruimte, licht of juist extra kamers? Voor het verbouwen van uw zolder of het plaatsen van een dakkapel kunt u bij Bouwbedrijf van Breen uit Zeist terecht.

Badkamer · toilet · keuken

Ook het kleinste kamertje van het huis verdient af en toe een opknapbeurt. En in een mooie badkamer komt u helemaal tot rust. Wij denken graag met u mee. Met enkele weken uitvoering kunt u al genieten van een geheel nieuw ingerichte badkamer, toilet of keuken.

Onderhoudswerken

Ook voor algemeen onderhoudswerk zoals reparaties aan kozijnen, dakwerkzaamheden of gevelrenovatie bent u bij Bouwbedrijf van Breen aan het goede adres.

Overige activiteiten

Hiernaast voeren wij graag de volgende werkzaamheden voor u uit in Zeist en de regio Utrecht:

  • Kleine nieuwbouw

  • Aanpassing/restyling van winkels, kantoren of bedrijfspanden

  • Onderhoudswerkzaamheden en verbouwingen diverse scholen

  • WMO-werkzaamheden (aanpassingen mindervaliden)

  • Mutatieonderhoud, serviceonderhoud en seriematig onderhoud voor diverse woningbouwverenigingen

  • Verbouwingen en onderhoudswerken voor diverse (zorg)instellingen en gemeenten

Vraag een offerte aan