Kwaliteit gegarandeerd bij uw huisrenovatie in Zeist en regio Utrecht

Neem contact met ons op

Als u Bouwbedrijf van Breen inschakelt voor uw verbouwing of renovatie in regio Utrecht, bent u verzekerd van topkwaliteit resultaten. U zult zien dat uw uitbouw perfect aan uw wensen voldoet en dat uw pand na alle benodigde onderhoudswerkzaamheden weer jarenlang in goede staat blijft.

 

Om u kwaliteit en diverse garanties te kunnen bieden, zijn wij aangesloten bij verschillende organisaties, zoals Bouwgarant en Bouwend Nederland. Ook is Bouwbedrijf van Breen een erkend leerbedrijf. Hieronder leest u hier meer over. Heeft u vragen of wilt u ons bouwbedrijf meteen inschakelen voor uw project in Zeist of Utrecht? Neem dan gerust even contact met ons op.

Bouwgarant

Bouwbedrijf van Breen is aangesloten bij Bouwgarant. Bouwgarant controleert aangesloten bouwbedrijven op diverse onderdelen van het bouwproces. Bovendien heeft u verschillende garanties, zoals afbouwgarantie bij onverhoopt faillissement. Zie voor verdere Bouwgarant-voordelen de site www.bouwgarant.nl.

Bouwend Nederland

Bouwbedrijf van Breen is aangesloten bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouwbedrijven. Zie voor verdere informatie de volgende website: www.bouwendnederland.nl.

Erkend leerbedrijf

Bouwbedrijf van Breen uit Zeist is een erkend leerbedrijf waar jongeren in combinatie met theorie het vak in de praktijk kunnen leren. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat ook de volgende generatie elk bouwproject tot in de puntjes kan afronden. Zie voor meer informatie: www.volandis.nl.