De werkwijze van Bouwbedrijf van Breen uit Zeist

Neem contact met ons op

Of u nu al nauwkeurig uitgewerkte bouwplannen heeft of alleen een vaag idee, Bouwbedrijf van Breen helpt u graag om uw bouwproject van begin tot einde te realiseren. Hier leest u meer over onze werkwijze. Heeft u vragen of wilt u meteen een afspraak maken om uw plannen te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U heeft voorlopige bouwplannen

Heeft u voorlopige plannen en wilt u bouwkundig advies? Bij Bouwbedrijf van Breen is een bouwkundig specialist direct aanspreekbaar. Naast telefonisch contact komen we graag eens langs om ter plaatse de situatie en de haalbaarheid van uw plannen te beoordelen. Op basis van deze gegevens maken we een verbouwingsvoorstel en een geheel vrijblijvende offerte.

U heeft een uitgewerkt bouwplan

U belt ons en wij maken met u een afspraak om de plannen door te nemen. Op basis van uw tekeningen en omschrijving maken we een geheel vrijblijvende offerte.

Uitvoering

Mogen we voor u aan de slag? Dan zorgen we ervoor dat u vanaf het eerste contact tot en met de oplevering en nazorg steeds hetzelfde aanspreekpunt behoudt. De uitvoering door onze vaklieden geschiedt met respect voor oorspronkelijke details en uw wensen. Met bewuste keuzes in toe te passen materialen en het gescheiden afvoeren en recyclen van bouwafval houden we bovendien rekening met het milieu.

 

De offerte, daaropvolgende opdrachtbevestiging, planning, uitvoering, facturering en nazorg voldoen aan de normen van Bouwgarant.